Tweedehands Camper kopen

Tweedehands camper kopen? Camper-kopen.net heeft een divers assortiment tweedehands campers beschikbaar. In ons aanbod van camper occasions vind je buscampers, integraal campers, half integraal campers, alkoof campers en luxe campers. De tweedehands campers zijn te koop in verschillende prijsklassen. Zo hebben wij altijd een camper die binnen je budget valt. Het aanbod van scherp geprijsde campers van Campers-kopen.net is actueel. Meer weten over een camper of wil je graag langskomen in onze showroom? Wij staan voor je klaar met passend advies en ondersteuning bij het vinden van de perfecte tweedehands camper.

Assortiment tweedehands campers

tweedehands camper
camper occasion
tweedehands campers
occasion camper
camper tweedehands

Verschillende soorten camper occasions

Tweedehands buscampers

Buscampers zijn relatief kleine campers met een minimale stahoogte van 170 cm. Ideaal voor stelletjes of solo reizigers! De slaap- en woonruimte is bij buscampers minder groot, maar het rijcomfort, flexibiliteit en het gemak van parkeren en stallen spreekt dan weer in het voordeel van een buscamper occasion. Bij sommige buscampers is er een hefdak, waardoor er extra slaapruimte aanwezig is. Daarnaast zijn deze campers vaak qua indeling en luxe net zo goed als een normale camper, alleen wat kleiner. Tweedehands buscamper kopen? Bij Camper-kopen.net ben je op het juiste adres.

Alkoof campers tweedehands

Met een maximale capaciteit van 6 personen zijn alkoof campers geschikt voor grotere reisgezelschappen. De slaapruimte boven de cabine is kenmerkend voor deze type campers. Dit maakt de alkoof camper wel hoger dan zijn soortgenoten, waardoor je tijdens het rijden rekening moet houden met het hogere zwaartepunt. Dit heeft ook invloed op het benzine verbruik en het rijcomfort. Het grote voordeel is uiteraard dat je gezellig met veel mensen op reis kunt gaan, ideaal voor vriendengroepen en/of families met kinderen.

Half integraal & Integraal campers

De (half) integraal campers kenmerken zich door de het open design en veel (opberg)ruimte. Deze ruimtelijke campers zijn perfect voor een heerlijke vakantie met alles erop en eraan. Qua indelingen verschillen de campers sterk, dus bekijk goed welke zaken aanwezig moeten zijn tijdens je vakantie. Integraal campers worden gezien als de meest luxueuze camper die er te koop is.

Waar de halfintegraal camper een gemiddelde lengte heeft van 6 tot 8 meter, is de integraal camper vaak groter (gemiddeld tussen de 6 en 12 meter). De lengte en zwaarte hebben wel invloed op het soort rijbewijs dat vereist is. Bij de veelgestelde vragen vind je meer informatie over het benodigde rijbewijs.

Waarom kiezen voor een tweedehands camper?

De aanschaf van een camper is een grote financiële investering. Zeker als je voor het eerst besluit een camper aan te schaffen, is het logisch dat je veel vragen hebt en op zoek bent naar een betrouwbare camper. Een tweedehands camper is dan een goede manier om kennis te maken met de camperwereld en niet direct heel veel geld kwijt te zijn aan een nieuwe camper. Met een goedkope camper kan je eenvoudig ontdekken of een campervakantie je nieuwe vorm van vakantie vieren gaat worden. Al de tweedehands campers die te vinden zijn bij Camper-kopen.net zijn met Bovag garantie, zodat je veilig de weg op kunt gaan en zorgeloos kunt genieten tijdens je vakantie.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte camper tweedehands?

Net als bij elke andere grote aankoop is het belangrijk dat je je goed oriënteert. Het kan dan ook lonen door de tweedehands campers te vergelijken en vooraf te bedenken wat je precies verwacht en wenst. Hieronder vind je meer informatie over het vinden van een geschikte gebruikte camper.

Ontdek het assortiment van gebruikte campers

Op Camper-kopen.net vind je een groot assortiment van goedkope camper occasions. Neem het assortiment eens door en ontdek de verschillende groottes, indelingen, prijsklassen en eventuele extra’s die de camper heeft. Bedenk vervolgens welke zaken aanwezig moeten zijn om maximaal te kunnen genieten van je camperervaring.

Wat is je reisgezelschap?

Reis je alleen, met je partner of mogen de kinderen en/of vrienden mee? De grote van je mede vakantievierders speelt natuurlijk een rol als je een tweedehands camper koopt. In ons assortiment van tweedehands campers vind je campers met 2 a 3 slaapplekken tot wel 8 slaap- en zitplekken. Buscampers zijn geschikt voor kleinere reisgezelschappen, maar reis je met meer personen dien je een (half)integraal of luxe camper aan te schaffen. Logischerwijs zijn de tweedehands buscampers goedkoper dan de luxere varianten. Ook eventuele extra’s zijn natuurlijk van invloed op de prijs.

Wat is je budget voor de tweedehands camper?

Stel een budget vast en vergelijk de campers die binnen je budget vallen. Let wel dat er ook extra kosten zijn als je eenmaal de camper gekocht hebt. Zo zijn er kosten voor motorrijtuigenbelasting, camperstalling, verzekeringen en eventuele extra’s. Hulp nodig om een geschikte camper binnen je budget te vinden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij aan de hand van je budget een aantal mooie tweedehands campers uit ons assortiment voorstellen.

Kom langs in onze showroom

Heb je een tweedehands camper gevonden die voldoet aan je wensenlijstje of wil je ons aanbod van campers in levende lijve bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Zo kan je direct antwoord krijgen op vragen die je ongetwijfeld hebt en kunnen wij je met deskundig advies bij staan tijdens het kiezen van de beste occasion camper.

Op vakantie met een tweedehands camper? Hou hier rekening mee!

Als je een tweedehands camper hebt gekocht is het belangrijk om een aantal zaken te regelen als je op vakantie gaat. Zo moet je de camper laten verzekeren voordat je op reis gaat. Bij Camper-kopen.net vind je alleen tweedehands campers met Bovag garantie, maar koop je de camper ergens anders? Dan is het verstandig om de camper goed te laten nakijken, zodat je tijdens je reis niet voor verrassingen komt te staan. Omdat je de camper na je reis niet zomaar overal op straat kunt laten staan, is het aangeraden om alvast een stalling te zoeken in de buurt.

Veelgestelde vragen over tweedehands campers