Goedkope Campers

Op zoek naar een goedkope camper? Bij Camper-kopen.net ben je op het juiste adres! Een camper is een grote investering. Het is dan ook belangrijk dat je een camper koopt die past bij je wensen en waar je niet teveel voor betaald. Dit kan een hagelnieuwe camper zijn of een tweedehands camper. Tweedehands campers zijn logischerwijs goedkoper dan een nieuwe, maar dat wilt niet altijd zeggen dat een camper occasion ook de juiste keuze is. Goedkope camper kopen? Onze camper experts helpen je graag bij het vinden van de beste camper.

Aanbod goedkope campers

camper kopen nederland
nieuwe camper kopen
camper kopen
campers te koop
camper te koop

Voordelige campers van hoge kwaliteit

Als je besluit een nieuwe camper te kopen is deze vaak duurder dan een tweedehands model. Toch kan een tweedehands camper duurder zijn. Dit zal dan te maken hebben met de vele extra’s die de camper heeft in tegenstelling tot een standaard uitvoering van een nieuwe camper. Het is dus belangrijk om de verschillende campers met elkaar te vergelijken en te kiezen voor de beste optie. Uiteraard helpen wij je graag bij het vinden van een goedkope camper die past bij je reisgezelschap, soort vakantie en type campervakantie wat je op het oog hebt. Al onze campers zijn van hoge kwaliteit. Wij maken uitsluitend gebruik van topmerken in de camperbranche, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. De tweedehands campers leveren wij met Bovag garantie, zodat je verzekerd bent dat onze campers in goede staat zijn en je veilig de weg op kunt.

Goedkoop een camper huren?

Twijfel je over de aanschaf van een camper en wil je eerst ontdekken of een campervakantie überhaupt iets is? Een camper huren is een voordelige manier om op reis te gaan en er achter te komen of een campervakantie je nieuwe manier van vakantievieren gaat worden. Bij Camper-kopen.net kan je goedkoop een camper huren voor een week, twee weken of meerdere weken. Met een groot aanbod van te huur staande campers hebben wij altijd een camper beschikbaar die voldoet aan je wensen. Wil je een goedkope camper huren, maar heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste camper? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom!

Goedkope campers van grote merken

hymer camper
volkswagen vw camper
dethleffs camper
bürstner camper
adria camper
pössl camper
knaus camper
concorde camper
carthago camper
mercedes camper
sunlight camper
weinsberg camper
carado camper
ford camper
fiat camper

Meerdere type goedkope campers te koop en te huur

Er is een grote verscheidenheid aan campers te vinden in onze showroom. Elk model camper heeft zo zijn voordelen ten opzichte van andere modellen. Je wensen, budget en eisen staan natuurlijk centraal bij het kiezen van een camper. Hieronder hebben wij de verschillende type campers beschreven.

Buscampers

Een buscamper is de kleinste camper die er op de markt beschikbaar is. Doorgaans zijn buscampers de goedkoopste optie en perfect voor kleinere reisgezelschappen die willen genieten van een actieve campervakantie. Met een minimale stahoogte van 170 cm is het mogelijk om een hefbed te plaatsen voor extra slaapruimte. De woon- en slaapruimte is kleiner dan andere modellen, maar biedt genoeg ruimte om met 2 personen te leven en slapen. Buscampers hebben als voordeel dat je ze gemakkelijk kunt parkeren en het rijcomfort onderweg hoog is. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze goedkope buscampers.

Alkoof campers

Reis je met meer dan 2 personen? Met een Alkoof camper kan je genieten van een campervakantie met wel 6 personen. Ideaal als je een groot gezin hebt of met een vriendengroep op reis wilt. De extra slaapruimte boven de cabine is kenmerkend voor Alkoof campers en biedt genoeg ruimte voor comfortabel woon- en slaapgenot. Het relatief hoge zwaartepunt maakt deze camper lastiger manoeuvreerbaar op de weg.

Halfintegraal campers

Een half integraal camper is relatief groter dan alkoof campers en buscampers. Dit ligt voornamelijk aan de mooie overloop van de rij cabine en het woon- en slaapgedeelte. De gemiddelde lengte van goedkope half integraal campers ligt tussen de zes en acht meter. De extra ruimte in de camper geeft je veel flexibiliteit over de indeling.

Integraal campers 

Integraal campers is het duurste model onder de campers. Het open design is zeer ruimtelijk en geeft je veel mogelijkheden om de camper in te delen hoe jij het wenst. Ideaal voor grote reisgezelschappen die willen genieten van een luxe campervakantie waaraan niets ontbreekt. Zeker niet de goedkoopste camper in zijn soort, maar wel degelijk een goede optie als je in luxe wilt reizen.

Is een tweedehands camper goedkoper dan een nieuwe versie?

Het antwoord is simpel, nee! Een tweedehands camper hoeft niet altijd goedkoper te zijn dan een nieuwe versie. Vooral de luxere campers zijn vaak redelijk waardevast en de extra opties maken een camper duurder dan een standaard uitvoering waar alle extra’s aan ontbreken. Over het algemeen genomen zijn camper occasions logischerwijs wel goedkoper. Dit geldt voornamelijk voor oudere modellen of bij campers met een hoge kilometerstand. Houdt hier dan ook rekening mee als je een camper wilt kopen. Bij Camper-kopen.net hebben wij zowel goedkope nieuwe campers als tweedehands campers op voorraad. Onze experts staan voor je klaar bij vragen of advies! Schroom dan ook niet om ons te bezoeken in onze camper showroom, zodat wij meteen onze goedkope campers aan je kunnen tonen.

Goedkope camper kopen

Met een grote collectie van goedkope campers heeft Camper-kopen.net altijd een camper die binnen jouw budget valt en voldoet aan je wensen. Goedkope camper kopen? Bezoek onze showroom en/of maak een afspraak met één van onze medewerkers.