Camper huren

Wil je een camper huren in Nederland? Geniet van de ultieme vrijheid tijdens je vakantie en rij comfortabel langs al de mooiste plekjes! Met een groot aanbod van te huren campers heeft Campers-kopen.net altijd een camper beschikbaar die voldoet aan je wensen. Ga je alleen, met je partner of mogen de kinderen of vrienden mee op reis? Tegen scherpe tarieven en flexibele huurperiodes heb je bij camperverhuur Camper-kopen.net altijd de beste deal.

Camper huren in Nederland? Bekijk ons huur assortiment!

camper huren nederland
camperverhuur
camper huren
camperhuur
camper verhuur

Camper verhuur

Afhankelijk van je reisgezelschap kan je kiezen om een buscamper (kleine camper) of een luxe camper (grotere camper) te huren. Het assortiment van campers is erg ruim en biedt alle mogelijkheden om een camper te kiezen die voldoet aan je wensen. Vergelijk de campers op afmeting, slaap- en zitplekken, budget, luxe en rijcomfort. Heb je hulp nodig bij een camper huren? Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte camper. Camper-kopen.net verwelkomt je graag in onze ruime showroom voor passend advies en informatie.

Hoe werkt camperhuur?

Als je een camper wilt huren is de volgende stap het vinden van een geschikte camper. Via onderstaand stappenplan vind je eenvoudig de camper die het best aansluit bij je wensen. Uiteraard helpen wij je graag bij elke stap tijdens de huur van een camper. Wil je een afspraak maken om de te huur staande campers te bekijken of te reserveren? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom.

Bekijk het assortiment van campers

In ons assortiment van campers hebben wij veel mogelijkheden voor elk reisgezelschap en type campervakantie. De campers zijn onderverdeeld in verschillende afmetingen, indelingen, groottes en prijsklassen. Zoek je naar een camper met extra’s? Ook dan kan je bij Camper-kopen.net terecht.

Het reisgezelschap

Het aantal personen die meegaan heeft natuurlijk invloed op de te huren camper. Houdt dan ook rekening met het aantal zit- en slaapplekken. Reis je met 2 a 3 personen? Dan kan je een buscamper huren. Is je reisgezelschap groter of wens je meer ruimte? Dan is een luxe, zoals een, alkoof camper, half integraal of integraal camper huren wellicht interessanter.

Het budget

Stel een budget vast en zoek vervolgens een vergelijk de huur campers die binnen je budget vallen. Bij Camper-kopen.net hebben wij een ruim assortiment in verschillende prijsklassen.

Reserveer een camper of bezoek de showroom

Je match gevonden? Reserveer je camper direct via de website of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Hulp nodig of een aanvullende vraag? Wij staan voor je klaar met passend en persoonlijk advies.

Buscamper huren?

Een buscamper huren is perfect voor 2 a 3 personen die een avontuurlijke reis willen hebben. Door de relatief kleine afmeting is het rijcomfort hoog en parkeer je de buscamper overal waar je wenst. De woon- en slaapruimte zijn in buscampers wel kleiner dan een luxe camper, maar qua interieur ontbreekt er niks aan. Ideaal voor een avontuurlijke en romantische campervakantie met je partner. Buscamper huren die minder weegt dan 3500 kg? Dan kan je deze gewoon besturen met je rijbewijs B. Voor buscampers die zwaarder wegen is een rijbewijs C1 verplicht. Heb je een vraag over de te huren camper? Schroom niet om deze voor te leggen aan onze medewerkers.

Luxe camper huren?

Ga je met een groot gezelschap op reis en wil je dat je medereizigers comfortabel zitten en slapen? Huur dan een luxe camper uit ons assortiment! Deze luxe campers kunnen tot wel 12 personen herbergen, afhankelijk van het type camper. Een luxe camper huren is ideaal voor vakanties met grote gezelschappen, die voorzien van alle gemak, heerlijk en comfortabel willen genieten van de reis. Qua luxe campers zijn er alsnog veel mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Bedenk dan ook vooraf welke wensen je hebt waaraan de camper dient te voldoen. Vervolgens kan je de te huur staande luxe campers vergelijken. Uiteraard staan wij met een passend advies voor je klaar bij vragen of als je meer informatie wenst.

Voordeel van een huur camper ten opzichte van kopen

Het huren van een camper heeft als voordeel ten opzichte van een camper kopen dat je niet vast zit aan de vaste lasten. Je huurt de camper immers alleen voor de vakantie. Je hoeft je geen zorgen te maken over stalling, verzekering (in de meeste gevallen meegenomen in de huursom, vraag hiernaar), belastingen, onderhoud en APK. Een camper huren is stressvrij, waardoor je maximaal kunt genieten van je reis. Na je reis breng de camper terug naar onze camper verhuur en sluit je de vakantie eenvoudig af.

Veelgestelde vragen over camper huren

Met welk rijbewijs mag je een huurcamper besturen?

Het type rijbewijs die verplicht is om met een camper de weg op te gaan verschilt per type camper. Het gewicht is hierin de belangrijkste factor en kent de volgende benodigde soort rijbewijs. Heeft camper een gewicht tot 3500 kg? Dan mag deze bestuurd worden met een rijbewijs B. Voor campers die zwaarder wegen dan 3500 kg tot 7500 kg is het wettelijk verplicht om een rijbewijs C1 te hebben. Weegt de camper zwaarder dan 7500 kg is een rijbewijs C vereist. Bij campers zwaarder dan 7500 kg is tevens van toepassing dat als deze niet langer is dan 8 meter en 8 tot 16 zitplekken heeft, je een rijbewijs D1 nodig hebt. Bij campers langer dan 8 meter is een rijbewijs D verplicht.

Wat kost een camper huren?

Het huren van een camper is afhankelijk van het type camper dat je huurt. Een camper huren kan in het laagseizoen al vanaf € 95,- per dag. In het middenseizoen en hoogseizoen liggen de prijzen iets hoger. Reken in het middenseizoen op ongeveer € 130,- en in het hoogseizoen op € 150,- per dag. Belangrijk om te weten is dat de huurprijs sterk afhankelijk is van het soort camper. Wil je een op maat gemaakte offerte? Schroom dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Hoe zit het met de verzekering als je een camper huurt?

Bij Camper-kopen.net is de camper verzekerd als je deze huurt. Krijg je onderweg te maken met schade of pech? In de verzekering zit pechhulp en vervangend vervoer. Je kan dus veilig en vertrouwd de weg op en bij problemen met de camper wordt alles tot in de puntjes geregeld. Lees altijd goed de verzekeringspolis door om te weten waar je allemaal voor bent verzekerd.