Buscamper

Interesse in het huren of kopen van een buscamper? Bij Camper-kopen.net ben je op het juiste adres! Een buscamper biedt een hoog rijcomfort en voelt tijdens het rijden als een normale personenauto. Buscampers bieden de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een vakantie waarbij je van alle gemakken bent voorzien. Zo zijn buscampers uitgerust met een vast bed, wc, keuken, zithoek, opbergruimte en een douche. Ideaal voor stelletjes of kleine gezinnen die willen genieten van een comfortabele vakantie. Door de relatief kleine afmeting parkeer je de bus camper tijdens je reis eenvoudig op elke gewenste plek.

Buscampers kopen of huren? Bekijk ons aanbod!

buscampers
buscamper te koop
buscamper kopen
buscamper occasion
buscamper huren

Buscamper kopen

Zoek je een betrouwbare camper die niet groot is en eenvoudig te besturen is? Dan is een buscamper kopen een perfecte investering om zorgeloos te genieten van je vakantie. In tegenstelling tot een luxe camper is een buscamper perfect voor kleine reisgezelschappen die een avontuurlijke reis willen maken. De slaap- en woonruimte is beperkt, maar voorzien van alle gemakken. Rij comfortabel van bestemming naar bestemming en parkeer het camper busje waar je wilt. Met een groot assortiment van buscampers heeft Camper-kopen.net voor elke reiziger een passende camper beschikbaar. Sommige buscampers hebben een hefdak. Door het hefdak zijn er extra slaapplaatsen aanwezig, wat natuurlijk wel zo fijn is. Buscampers hebben een sterke motor, waardoor je ook gemakkelijk de bergen in kunt tijdens je campervakantie.

Buscamper occasion

De keuze voor een tweedehands buscamper of nieuwe buscamper ligt natuurlijk volledig aan je wensen en budget. Een buscamper occasion is natuurlijk een goedkoper alternatief dan een nieuwe camper, mits deze geen gebreken heeft of motorisch niet in orde is. Beginners met een klein budget kiezen dan ook relatief vaker voor een buscamper occasion. Zo kan je kennismaken met het type campervakantie en ontdekken of dit jouw nieuwe manier van reizen gaat worden. Al de buscamper occasions op Camper-kopen.net zijn gekeurd en hebben een Bovag garantie. Zodoende ben je er van verzekerd dat je veilig de weg op kan en er geen verborgen gebreken zijn. Bezoek onze showroom om ons volledige assortiment van buscamper occasions te bekijken.

Buscamper huren

Wil je een buscamper huren? Ook dit is mogelijk bij Camper-kopen.net! Vergelijk de buscampers op budget, afmeting, voorzieningen en het aantal slaap- en zitplekken eenvoudig op onze website. Buscampers bieden de mogelijkheid om met 2 a 3 personen heerlijk rond te reizen op je favoriete bestemmingen. Volledig verzekerd (pechhulp en vervangend vervoer), hoef je je tijdens je reis nergens zorgen over te maken. Door de krachtige motor is geen berg te hoog en tel daarbij het hoge rijcomfort en je rijdt heerlijk naar je droombestemming. Heb je een vraag over een buscamper huren, wil je meer informatie ontvangen of wil je langskomen in onze showroom? Camper-kopen.net staat voor je klaar!

De beste buscamper merken vind je bij camper-kopen.net

Bekijk al onze merken buscampers in ons assortiment. Wil je graag meer weten over een buscamper? Vraag dan vrijblijvend om informatie of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom in onze camper centrum.

hymer camper
volkswagen vw camper
dethleffs camper
bürstner camper
adria camper
pössl camper
knaus camper
concorde camper
carthago camper
mercedes camper
sunlight camper
weinsberg camper
carado camper
ford camper
fiat camper

Hoe vind ik de perfecte bus camper?

Het vinden van de ideale bus camper is afhankelijk van je budget en wensen. Dit geldt voor zowel het huren of kopen van een camperbusje. Online vind je bij Camper-kopen.net ons volledige assortiment van buscampers. Vergelijk de campers aan de hand van je wensen, zoals afmeting, prijsklasse, zit- en slaapplekken en indeling. Buscampers zijn geschikt voor kleine reisgezelschappen, voor grotere reisgezelschappen dien je een luxe camper te huren of te kopen. Geschikte buscamper gevonden? Reserveer deze dan online, maak een afspraak of bezoek onze showroom. Wij helpen je graag verder en geven passend advies en informatie over al onze buscampers.

Veelgestelde vragen over buscampers

Wat kost een buscamper?

De prijzen van buscampers variëren sterk en zijn erg afhankelijk of je een nieuwe camper wilt kopen of een occasion. Daarbij spelen ook extra's, afmetingen en het aantal slaap- en zitplekken een rol bij de aankoop. Op onze website zie je ons volledige assortiment en prijzen van al onze nieuwe buscampers en buscamper occasions. Als je besluit een buscamper te kopen moet je ook rekening houden met kosten zoals, stalling, verzekering, belastingen en onderhoud. Bij tweedehands buscampers speelt het bouwjaar, kilometerstand en eventuele slijtage een rol bij de prijs.

Wat kost het om een buscamper te huren?

De prijs van het huren van een buscamper is allereerst afhankelijk van het seizoen. In het hoogseizoen liggen de prijzen hoger dan in het laagseizoen en middenseizoen. Naast het seizoen heeft ook de indeling, het aantal slaap- en zitplekken en eventuele extra wensen invloed op de prijs. Al de te huren buscampers zijn voorzien van een verzekering, zodat je tijdens de reis nergens zorgen over hoeft te maken. Wil je een offerte ontvangen of meer informatie ontvangen over het huren van een buscamper? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welk rijbewijs is vereist voor een buscamper?

Buscampers met een gewicht tot 3500 kg, kan je gewoon besturen met een rijbewijs B. Als de buscamper zwaarder is dan 3500 kg is het wettelijk verplicht om een rijbewijs C1 te hebben. Het komt weinig voor, maar mocht de buscamper zwaarder wegen dan 7500 kg dan dien je een rijbewijs C vereist. Vraag ons vooral om informatie over het benodigde rijbewijs voor je gewenste buscamper.